Vakerda

Szubjektív blog:magazin

Az mmmportal.fw.hu és a vakerda.atw.hu jogutódja és hagyományainak továbbbvivője, mondjuk ki: felvirágoztatója.

Ez egy közös blog, ide bárki írhat, akit a témák lendületbe hoztak, és aki már regisztrált a Blog.hu-n. Meghívót kérésre küldünk, hogy közösen bloggolhassunk.
Kommentezni ér, regisztrálni hozzá pedig nem kötelező.

Email címünk: vakerda@gmail.com

NEMÖ!

Vakerda galéria

Linkblog

Friss kommentek!

  • Jutai_Péter: everv (2014.02.04. 09:39) Kelta karácsonyi műsorajánlója
  • A Kelta: Óóóó, miccsoda mézeskalács! :)) a disznó nagyon türül! Idén először nem ajánlottam tévéműsort, és ... (2013.01.11. 16:52) Boldog Karácsonyt...
  • Iván Gábor IGe: Amennyiben érdekel valakit ajánlom a következő szakblogot: egely kerék kisokos A para-kutatók nem ... (2012.06.01. 10:53) restauráció I.
  • Gyepmester: Köszi Matka. És az is egyértelmű, hogy Lord Zukken von Vaderberg irányítja a halálcsillagot? ;) (2011.04.07. 15:03) Miért halódik a portál? III. - avagy nem is
  • Gyepmester: @_____________: Ilyen nickkel bátorkodol? nem is tudom, mért írok ilyen kommentet, mikor egy perce... (2011.04.04. 07:44) Az IGAZI Vakondtúrás Torta

RSS Vaker

Közvetlen Ajánlat

Miért halódik a portál? II.

2009.01.03. 23:26 | Bejegyzés írója: dzsoki | 7 komment

Így, szilveszter környékén eljön a nagy visszatekintések ideje. A vakerda bizony igen gyenge lábokon állt, különösen az év második részében (mondjuk úgy január 2-tól kezdve). Médiakörképünkben ismét arra keressük a választ, hogy miért halódik a portál.

 
Nem is halódik a Vakerda
(Szerk: Gyepmester)

HOLMI

IN MEMORIAM VAKERDA

a pohár feldőlt

víz csurgott az asztalon lassan ereszkedve

a mélység felé a gravitáció könyörtelenül tette a dolgát

csak néma sikolyok hallatszottak

a fénykábelek sötétbe borultak

így múlik el minden

 

Részlet Pörzse Sándor egyik műsorából, a meghívott vendég Szántai Lajos:

PS: És mondja, professzor úr, mi a véleménye a vakerdáról?

SZL: Érdekes kérdés. Attila egy hiteles magnófelvételen említette, hogy már ő is olvasta a portált, azonban úgy tudom, mostanában valamilyen zavar van a honlap körül.

PS: Igen, sajnos nagyon lecsökkent a látogatottsága és a beírások száma is az elmúlt időkben. Nem lehet ennek valami köze ahhoz, hogy a Pilisben fekáliagyárat építettek a Világegyetem szívcsakrája fölé?

SZL: Nem, kedves Sándor, a szívcsakra a pinktikus erőknek köszönhetően akárhonnan ki tud törni. Itt én inkább valamilyen judeoösszeesküvést látok. A Kr. e. 13. századi, Egyiptomban megtalált, székely rovásírással nyomtatott (!) könyvek figyelmeztetnek, hogy a kiválasztott nép a maják (=magyarok) és az egyiptomiak (=magyarok) ellen ármánykodik, és jó lesz vigyázni.

PS: És mi történt ezután, kedves mester?

SZL: A következő időkből kevés forrás áll rendelkezésre, de azt biztosan tudjuk, hogy már Mária is említetette egy bölcsődalban a kis Jézusnak, hogy ők valójában magyarok, itt összefüggést vélek felfedezni: a judeodüh a maják és az egyiptomiak=magyarok=a kereszténység első népe ellen talán innen ered.

PS: Ez fantasztikus! És utána?

SZL: A vakerda a hithű szkíta=szittya=egyiptomi=maja=magya=magyar gondolat és néplélek legfontosabb orgánuma volt, már csak idő kérdése volt, hogy mikor hozzák nyilvánosságra a bizonyítékokat, hogy Jézus magyar volt, és Attila prenatális lelkiségének projekciója révén tudott megfoganni Mária=Magyaria méhében. Valakinek útjában lehetett a portál...


Szántai tanár úr mesél a háttérben álló Pörzse Sándornak egy pilisi kiránduláson
(Szerk: Gyepmester)

PS: Nahát, ezt nem is gondoltam volna! Sajnálom, hogy nincs több időnk kifejteni ezeket a csodálatos dolgokat és felrajzolni a teljes ívet.

SZL: A Szent Korona ferde keresztjén áthaladó világcsakra segítsen bennünket hozzá, hogy legközelebb folytatni tudjuk ezt a beszélgetést. Ígérem, hogy hiteles bizonyítékokat fogok hozni: Attila nyomtatott naplóját, Mária bölcsődalának egy viaszhengeres felvételét, amit az áldott Fánkos Mányi nénitől hallottam még Csíkszentszabadszékszékelyhargitában, valamint eljön velem Máté és Márk evangélista, XXII. Ramszesz fáraó, valamint Izsák és Jákob.

PS: Ez fantasztikus, ígérem, hogy mi megpróbáljuk behívni a stúdióba magát a világcsakrát! Jelmondatunkat ne feledjék a következő adásig: Aminek az ellenkezője nem bizonyítható, az megtörténhetett!

 

 

7 komment | Beküldöm a Blogter Alternatív címlapra!

A bejegyzés trackback címe:

https://vakerda.blog.hu/api/trackback/id/tr32856099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Retek · http://vakerda.blog.hu 2009.01.08. 12:36:34

Kömény=kemény=bors. Ami kicsi, de erős, mint a világ szívcsakrája.

matka · http://vakerda.blog.hu 2009.01.08. 16:05:45

:D:D Dzsokker te nagyon hülye vagy!!!

"Mária is említetette egy bölcsődalban a kis Jézusnak, hogy ők valójában magyarok" = "By the way kicsiny magzatom, Istennek fia mink magyarok vagyunk ám, valamint aludj eeel..." :D

dzsoki 2009.01.08. 19:05:30

Sajna, nem az én ötletem:

Szántai: Tehát amikor Szűz Mária Jézust a bölcsőben ringatja, egyáltalán nem mindegy, hogy közben, mikor dúdolgat neki... Na most nagy valószínűség szerint a Karácsony, vagyis Kerecsen, az a név, amit maga Mária adott Jézusnak.

Pörzse: Lehet hogy mondhatta neki, kis Kerecsenem?

Szántai: Így van, így van, így van…

Gyepmester · http://vakerda.blog.hu 2009.01.09. 22:24:38

DZS: Olyan jó, hogy sikerül politikailag semleges terepnek megtartani a Vakerdát!

Merugye ez humor, vastagon, a javából! :DDDD

Kis Kerecsenem!*

(*Jesszusom!)

matka · http://vakerda.blog.hu 2009.01.10. 23:51:47

Karácsony=Kerecsen=SZERECSEN! És ebből mi következik? Jézus fekete volt? No meg persze magyar is. Ebből tehát arra következtethetünk, hogy a legmagyarabb magyar Fekete Pákó.
Agylövést kapok basszus...

Gyepinek meg maximum respect az illusztrációkért! Szénné röhögtem ezeken is az agyam! :D

Gyepmester · http://vakerda.blog.hu 2009.01.13. 08:13:52

Matka: Köszönöm, tudod, hogy egy kép Joey-nak többet mond ezer szónál! ;)

***

PS: Azt is tetszett mondani tanár úrnak, hogy előkerült egy egyszerű kis papirusz is, ami alátámasztani látszik eddigi kutatásait.

SZL: Igen, igen! Az el-kafai ásatások során került elő egy papiruszra nyomtatott(!) valószínűsíthetően URL-töredék, amit UTF-8 rovásírásos kódolással véstek az papirusz anyagába, de nemzeti kódfejtőink azonnal dekódoltak az információt, és egyértelműen a "vak" - itt egy karakternyi szakadás következik - majd a "rda" kohntagmákat fedezték fel kibomlani a grüntextusból.

***

Hétvégén laza szarlapátolás a Dobogó-kőnél! Ki nem ér rá? :)

Retek · http://vakerda.blog.hu 2009.01.22. 09:33:20

Tik Felvárosiak! Itt lenn a mocsogba' hétköznapi szinten megy a vajákosemberrel történő kapanyélferdítés, nem lusta professzorok még lustább kötésű pulóverben - által...
Oszt tényleg dobog az a kő? Talán azért dobog, mert ott van a szívcsakra! Hoppika voltam...


süti beállítások módosítása