Vakerda

Szubjektív blog:magazin

Az mmmportal.fw.hu és a vakerda.atw.hu jogutódja és hagyományainak továbbbvivője, mondjuk ki: felvirágoztatója.

Ez egy közös blog, ide bárki írhat, akit a témák lendületbe hoztak, és aki már regisztrált a Blog.hu-n. Meghívót kérésre küldünk, hogy közösen bloggolhassunk.
Kommentezni ér, regisztrálni hozzá pedig nem kötelező.

Email címünk: vakerda@gmail.com

NEMÖ!

Vakerda galéria

Linkblog

Friss kommentek!

  • Jutai_Péter: everv (2014.02.04. 09:39) Kelta karácsonyi műsorajánlója
  • A Kelta: Óóóó, miccsoda mézeskalács! :)) a disznó nagyon türül! Idén először nem ajánlottam tévéműsort, és ... (2013.01.11. 16:52) Boldog Karácsonyt...
  • Iván Gábor IGe: Amennyiben érdekel valakit ajánlom a következő szakblogot: egely kerék kisokos A para-kutatók nem ... (2012.06.01. 10:53) restauráció I.
  • Gyepmester: Köszi Matka. És az is egyértelmű, hogy Lord Zukken von Vaderberg irányítja a halálcsillagot? ;) (2011.04.07. 15:03) Miért halódik a portál? III. - avagy nem is
  • Gyepmester: @_____________: Ilyen nickkel bátorkodol? nem is tudom, mért írok ilyen kommentet, mikor egy perce... (2011.04.04. 07:44) Az IGAZI Vakondtúrás Torta

RSS Vaker

Közvetlen Ajánlat

Sosem volt amerikai emlékeim - folytatvány

2009.01.22. 20:31 | Bejegyzés írója: dzsoki | Szólj hozzá!

Szóval a folytatvány. Hugibugiék voltak a Niagara-vízesésnél, ami egy prosztó pocsolya, aztán elmentek Philadelphiába, ahol azért vannak igen durva környékek, ahol olyan niggerek támasztják az ajtót mondjuk kedd délben (munka helyett, a gyengébbek kedvéért), hogy nem mersz a szemébe nézni, mert odajön és kinyír. Legalábbis így néz ki. Azért NY kapcsán még visszatérünk arra, hogy a látszat néha csal. 

Megmondom, mi a baj ezzel az országgal. A hugi Philadelphiában befordult balra egy 67 sávos utcára, méghozzá a forgalommal szemben, mert amit járdának nézett, az a két irányt elválasztó sáv volt, és utána jött még egyszer annyi sáv :-) Na, akkor mi történt? Fuck off? crazy bitch? NEM, az autósok engedték, hogy tolasson, üresen hagyták azt a sávot, és a legdurvább beszólás így hangzott: Hey, Miss! 

Amikor Bostonból el akartak indulni a nagy útra, kiderült, hogy annyi csomagjuk van (öt embernek, gondolhatjátok), hogy nem fér be a Toyotába, amit kaptak. Bóklásztak Bostonban, amikor egy idős bácsi megszólította őket, hogy látja rajtuk, hogy gondban vannak, segíthet-e. (Megmondom, mi a baj, ehh...). Mondták, hogy a csomagokat szeretnék lepasszolni valahol, de hát hol? Csak nem viszik egy hotelba, pénzért. Az öreg felajánlotta, hogy hagyják ott nála. Ez annyira elképesztő volt, hogy azért ebbe nem mentek bele. Hanem megköszönték és kerestek egy hotelt. Bementek, elmondták, hogy szeretnék tíz napra itthagyni a csomagokat a hotelben, de persze nem szállnának meg, csak úgy otthagynák valami megőrzőben. Mondták, hogy persze, persze, adják őket, majd ők elteszik. Majd utána egy olyan párbeszéd következett, amire Magyarországon nem volt és soha nem is lesz példa (megmondom én..., de már belefáradtam):

-How much will it cost us?

-Nothing.

 Kivándorlok.

Szólj hozzá! | Beküldöm a Blogter Alternatív címlapra!

Címkék: bedekker

A bejegyzés trackback címe:

https://vakerda.blog.hu/api/trackback/id/tr52884138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása