Vakerda

Szubjektív blog:magazin

Az mmmportal.fw.hu és a vakerda.atw.hu jogutódja és hagyományainak továbbbvivője, mondjuk ki: felvirágoztatója.

Ez egy közös blog, ide bárki írhat, akit a témák lendületbe hoztak, és aki már regisztrált a Blog.hu-n. Meghívót kérésre küldünk, hogy közösen bloggolhassunk.
Kommentezni ér, regisztrálni hozzá pedig nem kötelező.

Email címünk: vakerda@gmail.com

NEMÖ!

Vakerda galéria

Linkblog

Friss kommentek!

  • Jutai_Péter: everv (2014.02.04. 09:39) Kelta karácsonyi műsorajánlója
  • A Kelta: Óóóó, miccsoda mézeskalács! :)) a disznó nagyon türül! Idén először nem ajánlottam tévéműsort, és ... (2013.01.11. 16:52) Boldog Karácsonyt...
  • Iván Gábor IGe: Amennyiben érdekel valakit ajánlom a következő szakblogot: egely kerék kisokos A para-kutatók nem ... (2012.06.01. 10:53) restauráció I.
  • Gyepmester: Köszi Matka. És az is egyértelmű, hogy Lord Zukken von Vaderberg irányítja a halálcsillagot? ;) (2011.04.07. 15:03) Miért halódik a portál? III. - avagy nem is
  • Gyepmester: @_____________: Ilyen nickkel bátorkodol? nem is tudom, mért írok ilyen kommentet, mikor egy perce... (2011.04.04. 07:44) Az IGAZI Vakondtúrás Torta

RSS Vaker

Közvetlen Ajánlat

A Guns N' Roses magyarországon! Eredeti kalózfelvétel 1992-ből!

2008.07.21. 06:51 | Bejegyzés írója: Gyepmester | 8 komment

A Guns N' Roses zenekar a múlt század kilencvenes éveiben volt a csúcson. Amerikában és Európában egyaránt a Use Your Illiuson dupla lemezzel lett a világ legelismertebb és legnépszerűbb zenekara. Igen, egy rockzenekar volt akkoriban a legnépszerűbb. Nem, nem használtak elektronikus hangszereket, kivéve pár szintetizátor-szólamot, meg effektet. Sőt, néha simán unplugged játszottak.

1991-92-ben világ körüli turnéra indult a banda, ennek egyik állomása volt a május 22-i Népstadion-beli koncert.

A kulisszák mögött, a rock and roll életnek megfelelően folytak az események, dzsemmelés, kaja, pia, csajok, szóval súlyos halivúd. Itt sikerült rögzíteni - csizmaszárban becsempészett kétkazettás Samsung gyorsmásolós magnó segítségével - ezt a felvételt, amin a Patience egy külünleges, akusztikus verziója hallható. Axl (Gyepi) énekel, Slash (Matka) gitáron kíséri. A gitár, a szemtanúk leírása szerint egy háromnegyedes, nájlonhúros Cremona. A fej végén, a hangolókulcsoknál "M" betű - szigetelőszalagból kivágva. Plusz egy pilleszék, amin a magnó billeg.

Forrásaimat nem szeretném kiadni, mert hiába a tizenhat év, azért ezek a dalok jogvédettek, és mégiscsak engedély nélkül készült a felvétel. Most azonban közkinccsé teszem.

Klikk a beágyazott pléjerre, vagy töltsd le innen. 

 

8 komment | Beküldöm a Blogter Alternatív címlapra!

Címkék: retro zenemuzsika kuttúra

A bejegyzés trackback címe:

https://vakerda.blog.hu/api/trackback/id/tr62577549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Retek · http://vakerda.blog.hu 2008.07.22. 09:31:24

Kitűnő addíció. Mindazonáltal minden bizonnyal mindannyiunk birtokában van hasonló, bizonyító erejű felvétel. Matka egy videóval rendelkezik, melyen három, rendkívül fiatal egyed a Munkácsyban három különböző hangszeren játszik egyszerre! Emellett én is rendelkezem egy maNGókazettával, ahol matkával produkcijót művelünk.
Bakker! Lehet, hogy a matka titokban zenész?!

Gyepmester · http://vakerda.blog.hu 2008.07.22. 14:03:55

Aszta.

Matka lehet, hogy titokban programozó és valójában zenész! :)

matka · http://vakerda.blog.hu 2008.07.23. 08:22:09

Király, seggász, elfutott a nosztalgia engemet is...
Azok vótak a szép idők... :D (/me: könnyeket törölget) De tényleg baró volt az!

Amúgy igen, én titokban zenész vagyok, és kettős életet élek mint valami szuperhős. Én vagyok a Ti Clark Kent-etek! Olyan vagyok mint Peter Parker!

matka egy kis hétköznapi programozó, ám szombat este... amikor épp nem látja senki... ő átváltozik... és ő lesz... (dobpergés)

JON BON JOVI! jeee!
:D

Retek · http://vakerda.blog.hu 2008.07.23. 12:26:29

Ha eljön a szombat este, hát Retek is átváltozik, nem picit, és nyomja és nyomja és nyomja!

www.youtube.com/watch?v=dO1p2IxZA0U

www.youtube.com/watch?v=iknEJf9cPeY

www.youtube.com/watch?v=tZzQ3QPqpAM

Retek · http://vakerda.blog.hu 2008.07.23. 12:28:47

Amúgy tök jól elvált a szar a májától zenészetügyileg: matka lusta volt és abbahagyta, én félig vagyok lusta és időszakos zenekarokban kavarok mindenfélét amatőr szinten, aki meg anno ráhasalt, az profi. A statisztika, basszájba!

matka · http://vakerda.blog.hu 2008.07.23. 15:11:04

milyen statisztika? hogy csak minden 5. amatőr zenészből lesz zenész vagy mi? Akkor mi itten elbasztuk, mert a blog íróinak a fele zenész :D
vagy én vagyok tévedésben és ez tulajdonképpen a metálhammer digitális kiadása? királyság is ez, mert ez így Lengyeltótiban is frissen fogyasztható végre!
no hát akkó, beszélgessünk ilyen ZS akkordokról meg ilyenek :D

matka · http://vakerda.blog.hu 2008.07.23. 15:14:52

ja, meg király a posztban a GN'R backstage-hangulatfestés: pia, kokain, luxuskurvák, pilleszék, 3/4-es sárga cremona :D:D

Donor Libon 2009.10.22. 22:10:13

Nem lehet sajnos letölteni, fel tudnád tölteni mégegyszer? :(


süti beállítások módosítása