Vakerda

Szubjektív blog:magazin

Az mmmportal.fw.hu és a vakerda.atw.hu jogutódja és hagyományainak továbbbvivője, mondjuk ki: felvirágoztatója.

Ez egy közös blog, ide bárki írhat, akit a témák lendületbe hoztak, és aki már regisztrált a Blog.hu-n. Meghívót kérésre küldünk, hogy közösen bloggolhassunk.
Kommentezni ér, regisztrálni hozzá pedig nem kötelező.

Email címünk: vakerda@gmail.com

NEMÖ!

Vakerda galéria

Linkblog

Friss kommentek!

  • Jutai_Péter: everv (2014.02.04. 09:39) Kelta karácsonyi műsorajánlója
  • A Kelta: Óóóó, miccsoda mézeskalács! :)) a disznó nagyon türül! Idén először nem ajánlottam tévéműsort, és ... (2013.01.11. 16:52) Boldog Karácsonyt...
  • Iván Gábor IGe: Amennyiben érdekel valakit ajánlom a következő szakblogot: egely kerék kisokos A para-kutatók nem ... (2012.06.01. 10:53) restauráció I.
  • Gyepmester: Köszi Matka. És az is egyértelmű, hogy Lord Zukken von Vaderberg irányítja a halálcsillagot? ;) (2011.04.07. 15:03) Miért halódik a portál? III. - avagy nem is
  • Gyepmester: @_____________: Ilyen nickkel bátorkodol? nem is tudom, mért írok ilyen kommentet, mikor egy perce... (2011.04.04. 07:44) Az IGAZI Vakondtúrás Torta

RSS Vaker

Közvetlen Ajánlat

Szalonna Mikulásra - Télikerti-party

2006.12.06. 06:00 | Bejegyzés írója: Putyi | 15 komment



Az emberek többsége úgy gondolja, hogy a szalonnasütés nyári műfaj. Nagy hiba. Hadd mondjunk ellent ennek a tévhitnek. - És egyben várjuk mi is a szabadban a Mikulást! Újratöltve. HO_HO_HO!



Sokakat elriaszt a hó. Már ha van. Ha van egy jó seprűnk vagy lapátunk, ez nem lehet akadály.


Kis előrelátás kérdése csupán, hogy elegendő száraz tűzifával rendelkezzünk, gyújtósnak pedig találni sem lehetne jobbat a tavalyi no meg a tavalyelőtti karácsonyfánál.

Aprítsuk föl rendesen, nehogy meglássa a Mikulás, mit műveltünk a karácsonyfákkal!


" -A faszom, aki ebbe a hidegbe kint bohóckoggyon!" -halljuk ismerőseink hangját felbugyogni a konvenciók mocsarából. Ámde ne feledkezzünk meg arról, hogy a pattogó tűz nemcsak a szalonnát hivatott ropogósra pirítani, hanem meggémberedett tagjainkat is.

Csizmánkat, angolszász vidéken a harisnyánkat pedig éppúgy odatehetjük a tűz mellé, mintha odabent lennénk - és kényelmesebb is, mint a kandallópárkány. Várhatjuk az ajándékot!


Nahát, itt is az ajándék! :)

A finom, húsos mangalica szalonna mellé remekül illik ez a kissé túlhűtött Chardonnay. Ha nem tudjuk kivárni, hogy a szalonna megpiruljon, fogyasszunk egy kis pohárka finom, házi vegyes gyümölcs ízű szeszesitalt.

Egy efféle kerti party nem más, mint visszatérés az atavisztikus (még nem ember de má nem álat) gyökerekhez: - Azé gyújtunk tüzet, hogy meg ne faggyunk, azé piréttunk rajt hust, mer megehűttünk a favágázsba, satöbbi.

  • Továbbá:
  • nem izzacc
  • nincsenek moszkítók
  • nincsenek kíváncsi szomszédok (eszükbe se jut)
  • nem kell hűtőtáskával vesződni
  • hugyozni a hóba is lehet


Ha megsült a puffa-szték, a grillrácsot hólapáttal hajíccsuk a hóban.
Jó étvágyat kévánunk!

Hozzávalók: lapát, fejsze, karácsonyfa, gyufa, hus, hagyma. Idén egy kis hó is.

15 komment | Beküldöm a Blogter Alternatív címlapra!

Címkék: fidel gastro életmód

A bejegyzés trackback címe:

https://vakerda.blog.hu/api/trackback/id/tr10021229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Osipapa 2007.03.08. 22:32:42

Amíg liberális zsidók itt a fórumon is kirekesztik a nekik nem tetsző véleményeket, eltüntetik azok minden nyomát, kiléti alapon tiltogatnak, addig zsidózni és liberálisozni igenis kell, sőt kötelező. Mint ahogy ők is magyaroznak és náciznak (lásd helyben, a fórumon).
Mellesleg jelen pillanatban pont ott tartunk, hogy a kormány szám szerint is többet zsidózik hivatalosan, mint az ellenzék. Egy "kettes számú díszzsidó" kijelentésért az egyébként kb 50%-ban zsidó Fideszt azonnal beperelnék, lenáciznák a bíróságon és elítélnék, miképpen tették korábban ezt Grespikkel és Csurkával, az mszp-nek persze zsidózni is lehet.
Sőt! Az ellenzéket veszett kutyának minősíteni, és kilátásba helyezni a nem definiált "telepre" deportálását (vesd össze: Kádár, Recsk, etc) jelenleg megengedheti magának a zsidó ripacs Gyurcsány Ferenc, aki puccsal került hatalomra. Azt is megengedheti magának a kisztitkárból avanzsált milliárdos zsidó bohóc, hogy egyszerűen kirúgassa a gecibe azt az újságírót, aki elküldte ezt a videofelvételt a médiumoknak.
Azt meg már meg sem kell külön említenem, azt a gyalázatot, amit Göncz Árpád megengedett magának, hogy a kommunizmus áldozatainak emléknapján beszóljon, hogy nem kell annyit nyavajogni a múlton. A zsidóknak lehet nyavajogni a múlton? Évente tízszer siratni a szappanhabot?
Amíg így állunk, zsidózni kötelessége minden épelméjű, demokratikus gondolkodású embernek! Ennyi.
Osváth Sándor,
3300 Eger, Egri út 47.
mobil: (20) 801-6633

Gyepmester · http://vakerda.blog.hu 2007.03.09. 05:34:05

Álljunk csak meg, kopipészt barátom! Idejössz szétzsidózni a blogunkat?!

A control+c control+v billentyűk használatát 300 Ft befizetése esetén veheti igénybe, számlát is kap róla, huszadik után visszaigényelheti, de csak ha nem tartalmaz antiszemita és politikailag uszító hőzöngést.

Ez egy békés közeg itt, és ha ráférne a monitorra, ÖLES betűkkel lenne kiírva, hogy NEM POLITIZÁLSZ, MERT KETTÉHUGYOZLAK, MINT A HÓEMBERT.

És ha azt hiszed, hogy azért mert megadtál egy fake vagy nem fake nevet, címet, telefonszámot még bárki föl fog hívni, hogy úgyvan-úgyvan, vagy anyád, nagyon tévedsz. Csak a rosszfejség demonstrálására hagyom itt ezt a bejegyzést.

Váltsál kormányt otthol!

(Ó, bár lenne nálam egy kis gumilövedék...)

matka · http://vakerda.blog.hu 2007.03.09. 08:52:27

osipapa: Ne ide zsidózzál baszki, mert beutallak izraelbe nyaralni! miért nem a többi radikális okoskának osztod az eszet? eszem megáll...

balkan 2007.03.09. 13:07:48

Hány éves vagy betmen?

Retek · http://vakerda.blog.hu 2007.03.10. 11:02:55

Osipapa, hogy a róka hordja szét a családodat!

matka · http://vakerda.blog.hu 2007.03.10. 15:05:44

Gyanús nekem ez az eset. Szerintem Gyepmester írta ezt álnéven, hogy felpörgesse a kommenteket. :D

Gyepmester · http://vakerda.blog.hu 2007.03.10. 17:26:47

ROFTLBOMFGH! Persze! :) Szétflémelem a saját blogunkat. Simán. Témát már úgysem tudunk prezentálni, bedobtam hát a mindig hálás anonim antiszemitizmsta karaktert.

És szerintem homoszekszuál is.

kelta 2008.06.27. 14:10:33

Mivan, osipapa? szemüveges lenyúlta a nődet? :D

matka · http://vakerda.blog.hu 2008.06.28. 01:04:57

osipapa visszatért! Vajon miféle félresiklott genetikai kísérlet eredménye lehet ő?
mindenesetre a félkegyelmű, photoshoppolt képeken qrva jól szórakoztam :D:D
haver, te olyan hülye vagy mint egy pár rendőrcsizma, talán még sokra viheted!

osipapa 2008.07.09. 09:00:31

Basszátok véresre a zsidó csaló getvadék hányadék köpedék töppedék geci kurva anyátokat

Gyepmester · http://vakerda.blog.hu 2008.07.18. 21:52:14

Osipapa úgy nézem, egy magyar, keresztény, antiszemita, jogtalan előnyszerzést és a prostitúció minden formáját elítélő, a családtervezést faji alapon radikálisan elítélő unszimaptikus olvasónk.

Tényleg vicces. :D

Retek · http://vakerda.blog.hu 2008.07.22. 11:00:31

Talán eljutottunk oda, hogy ideje lenne moderálni az összes eddigi ideírt hozzászólást és a normális (azaz a hülye :D) mederbe terelni a terelendőket. Hö?

salapapa · http://salapapa.hu 2011.01.15. 18:54:00

ha megengedtek egy kis kiigazítást Osipapa védelmében:
létezik egy (vagy több) rühedék, aki(k) Osipapa, Csatlós Tibi, az én és még több más nic regizésével ebben a stílusban írkál itt-ott.
Osit ugyan személyesen nem ismerem, de soha, senkivel nem beszélt így ahogy ez a rohadék itt.

különben mindenkinek barátja a kugli. keressetek rá a fent említett nevekre vagy rám és hopp, máris kiderül hogy Osi az RTL Klub egyik moderátora, Csatlós Tibi az egyik admin... ez a baja a kisgenyának, mert ki lett baszva a fórumról és ezzel hálálja meg.

üdv mindegykiknek, legyetek rosszak! ezt a rohadékot pedig simán törölheti az, aki létrehozta a blogot.

Kelta! 2011.02.04. 12:01:49

@salapapa: kösz az infót! :)


süti beállítások módosítása