Vakerda

Szubjektív blog:magazin

Az mmmportal.fw.hu és a vakerda.atw.hu jogutódja és hagyományainak továbbbvivője, mondjuk ki: felvirágoztatója.

Ez egy közös blog, ide bárki írhat, akit a témák lendületbe hoztak, és aki már regisztrált a Blog.hu-n. Meghívót kérésre küldünk, hogy közösen bloggolhassunk.
Kommentezni ér, regisztrálni hozzá pedig nem kötelező.

Email címünk: vakerda@gmail.com

NEMÖ!

Vakerda galéria

Linkblog

Friss kommentek!

  • Jutai_Péter: everv (2014.02.04. 09:39) Kelta karácsonyi műsorajánlója
  • A Kelta: Óóóó, miccsoda mézeskalács! :)) a disznó nagyon türül! Idén először nem ajánlottam tévéműsort, és ... (2013.01.11. 16:52) Boldog Karácsonyt...
  • Iván Gábor IGe: Amennyiben érdekel valakit ajánlom a következő szakblogot: egely kerék kisokos A para-kutatók nem ... (2012.06.01. 10:53) restauráció I.
  • Gyepmester: Köszi Matka. És az is egyértelmű, hogy Lord Zukken von Vaderberg irányítja a halálcsillagot? ;) (2011.04.07. 15:03) Miért halódik a portál? III. - avagy nem is
  • Gyepmester: @_____________: Ilyen nickkel bátorkodol? nem is tudom, mért írok ilyen kommentet, mikor egy perce... (2011.04.04. 07:44) Az IGAZI Vakondtúrás Torta

RSS Vaker

Közvetlen Ajánlat

Napi csöcs

2006.08.16. 10:13 | Bejegyzés írója: matka | 1 komment

Szeressük a puccér csajokat! Há’ nem?

Kezdhetném azzal

a cikket, hogy: „Az RTL klub Fókusz, illetve a TV2 Aktív című műsorának lelkes nézőjeként…” de ez nem igaz, mivel nálunk csak háttértévéaktivitás van ezen műsorok idejében (ami aztán a Barátokközt idejére intenzív tévézéssé válik. Jujj. Nézem én is. Frankón!) tehát azt mondhatom: A Fókusz és az Aktív passzív nézőjeként (jeee, figyeltétek a nyelvi hümért?) a következő észrevételt tettem: minden adásban van csöcs. Kötelezően jelen van. Pucér gárék, így vagy úgy. Több-kevesebb könnyedséggel elővezetett témák keretein belül kerül bemutatásra az aznapi csöcs. Vagyis csöcsök. (Szándékosan nem írom a számomra sokkalta szimpatikusabb „cicik” szót, mivel a fent említett műsorokban bemutatott mellek általában bazi nagyok, a nagy mell pedig csöcs. Csé – ő – csé!)

A téma a leggyakrabban az

hogy XYZ sportriporternő, időjárásjelentőnőci, énekesnő, ex-valóságsóSZTÁR (MUHAHA!) csajt meztelenül fotózta a playboy/hustler/FHM/CKM/LSD/FBI és a riportban 2,5 percig szaporítják a szót, miközben azt mutatják, hogy a fotósbrigád bevilágítja a díszletet, a sztárcsajt felismerhetetlenné sminkelik, aztán már jöhet is a lényeg (a fotóművész instruál: „nézzé’ csábosan!”) a fotómasina kattog, a vaku villog, a sztárgáré csábosan néz és a kamera a csöcsökre svenkel. Ezután másfél pernyi riport jön a mezítelen hírességgel, amit szintén a fotózós, csöcsresvenkelős bevágásokkal tesznek színesebbé. A híresség elmondja, hogy „húú először tökre féltem, de aztán rájöttem, hogy meg akarom mutatni magam erről az oldalamról is és a zanyukám is tökre támogatott ebbenÖ.”

Ennyi. A vérszegényebb hírértékkel rendelkező tőgy-tematikájú műsorrészek is vannak amikor csak úgy előszednek egy playmate-et és mutigatják pucéron. Van ismeretterjesztő jellegű csöcsparádé is, minek örve alatt a műtéti úton történő mellnagyobbítás veszélyeiről értekezve illusztráció gyanánt bevágnak pár tucat műtéti úton megnagyobbított csöcsöt. Aztán megkérdezik a témáról az egyik pléjmétet vagy valamelyik valóságsó-celebritit. Néha a Seffer papa is nyilatkozik a témában, mint a plasztikai sebészet magyarországi apostola (és Kaposvár büszkesége! :D). A múltkor azonban még az átlagos agyatlanságot is alulmúlta az Aktív (vagy a Fókusz?) szerkesztősége, amikor ennyi volt a csöcs-téma: „Kelemen Anna harmadszor is megnagyobbítattja a melleit.” Hogy ki a hátam az a Kelemen Anna? Nem tudod??? Büdös, szőröstalpú, mucsai tirpák vagy! Kelemen Anna a 2004-es (vagy 2005-ös? mucsai tirpák vagyok és nem tudom pontosan… L) év playmate-je választás második helyezettje! Vagy még csak nem is playmate? Nemtom. Az biztos, hogy harmadszorra tunigoltatja a cickóit. Király nem?

 

Ez a brutál csöcsdömping gázos.

Nekem gázos, mivel én úgy nőttem fel, hogy havonta csak egyszer sugárzott cicit a média, mikor is a Parabola című humoros tévéműsorban láthatott a munkában megfáradt proletár 1-2 perc erejéig fedetlen kebeleket a tévében. Szigorúan késő este! (Nemám vacsi közben, fél hétkor!) Havi csöcs. Ez volt. Mai napság a gyermek úgy nő fel, hogy már földszintes korában csodálhatja a 110-es csöcsöket a tévében minden nap. Tilitolizza a matchboxot a nappali szőnyegén és minden nap megbámulja a tévében az aznapi nagy csöcsöt. Beleivódik a tudatába ez a dolog és kialakul valamiféle „jónő” kép a fejében. Ez már a pubertás kor előtt megtörténik valszeg. Aztán jön a pubertás, az érdeklődése fokozódik a téma iránt, majd végre felvirrad az első coitus napja. (Vagy éjszakája. Ami ugye nem virrad de most nem környezetismeret óra van bazmeg!) Izgalomtól részegen és remegő kézzel lehámozza a melltartót a szüzességét elveszteni készülő kishölgyről és a felbukkanó cicikre mereszti kíváncsi tekintetét. Ezek bizony nem csöcsök, ezek cicik. Kicsik, asszimetrikusak és nem állnak feszt észak felé. Csalódás lesz ez neki. Talán az első komoly pofon a férfi-nő kapcsolat témakörében.

Aztán lehet, hogy csak túlmagyarázom a témát. Vagy nem?

1 komment | Beküldöm a Blogter Alternatív címlapra!

Címkék: mozgóképkuttúra csöcs

A bejegyzés trackback címe:

https://vakerda.blog.hu/api/trackback/id/tr4920150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csillus 2007.12.29. 00:14:38

Na ez nagyon jó cikk volt! Olyan jót röhögtem némelyik gondolaton :) De van benne valami!


süti beállítások módosítása