Vakerda

Szubjektív blog:magazin

Az mmmportal.fw.hu és a vakerda.atw.hu jogutódja és hagyományainak továbbbvivője, mondjuk ki: felvirágoztatója.

Ez egy közös blog, ide bárki írhat, akit a témák lendületbe hoztak, és aki már regisztrált a Blog.hu-n. Meghívót kérésre küldünk, hogy közösen bloggolhassunk.
Kommentezni ér, regisztrálni hozzá pedig nem kötelező.

Email címünk: vakerda@gmail.com

NEMÖ!

Vakerda galéria

Linkblog

Friss kommentek!

  • Jutai_Péter: everv (2014.02.04. 09:39) Kelta karácsonyi műsorajánlója
  • A Kelta: Óóóó, miccsoda mézeskalács! :)) a disznó nagyon türül! Idén először nem ajánlottam tévéműsort, és ... (2013.01.11. 16:52) Boldog Karácsonyt...
  • Iván Gábor IGe: Amennyiben érdekel valakit ajánlom a következő szakblogot: egely kerék kisokos A para-kutatók nem ... (2012.06.01. 10:53) restauráció I.
  • Gyepmester: Köszi Matka. És az is egyértelmű, hogy Lord Zukken von Vaderberg irányítja a halálcsillagot? ;) (2011.04.07. 15:03) Miért halódik a portál? III. - avagy nem is
  • Gyepmester: @_____________: Ilyen nickkel bátorkodol? nem is tudom, mért írok ilyen kommentet, mikor egy perce... (2011.04.04. 07:44) Az IGAZI Vakondtúrás Torta

RSS Vaker

Közvetlen Ajánlat

Sztárcsinálók

2004.09.01. 10:55 | Bejegyzés írója: Putyi | Szólj hozzá!

Putyi Pityu néhány egyszerű fogással Kelta mennyezetére varázsolta születésekor látható csillagait. Most mindenki megtudhatja a részleteket...maradjanak velünk!

A csillagos mennyezet elkészítéséhez temérdek szabadidő és stresszmentes élet szükségeltetik, tehát aki ilyesmire adja a fejét, az előtte okvetlenül rúgassa ki magát a Déryné Vándorcirkuszból.



Miután megrendeltük a LEDeket, gondosan hosszabbítsuk meg a rövid lábacskákat. Türelmesen, okosan.


Ezután készítsük el és erősítsük a mennyezetre a lécvázat, ami a gipszkarton táblákat fogja tartani. Törekedjünk arra, hogy lehetőleg vízszintes legyen a tartószerkezet, de ne legyünk elvakultan perfekcionisták. Érjük be a vízszintesség illúziójával.

 
Készítsük össze a szóba jöhető szerszámokat és tartsuk őket a kezünk ügyében. Soha nem tudhatjuk, mikor lehet szükség például ragasztópisztolyra, dekopírfűrészre vagy dunsztosüvegre.


Jelöljük be a táblákon a csillagok helyét. Fúrjunk tetszetős kis lyukakat, ragasszuk be a LEDeket, majd 24 órás száradás után nekikezdhetünk a forrasztásnak. Forrasztás közben dúdolgassunk, mondogassunk mantrákat: (ezplusztkapott, ezplusztkapott), mindeközben lehetőség szerint tartsuk fejben az összes tábla energiaellátásának tervét, a majdani villanyszerelési munkálatokat, és bánjunk kedvesen a macskával.


Segít, ha közben jegyzetekkel látjuk el a tervrajzot. Figyelem! A terveket SOHA ne felejtsük kint éjszakára, amíg a valódi csillagokat nézegetjük, mert elfújja a szél és odavesznek a létfontosságú információk.


A kész táblákat adjuk át asszisztensünknek, aki körberajzolja a LEDeket alkoholista filctollal, mert így könnyebb lesz a festés, valamint könnyebben megtaláljuk tesztüzemmódban, hogy melyik kis nyavalyás nem világít.

Ha minden rendben, helyükre illesztjük a táblákat és felcsavarozzuk. Mindeközben ne feledjük el, hogy hol kell kilógatni és hol kell elrejteni a vezetékeket, ne csavarozzunk keresztül egyet se, mert az csak bosszúság, és mindennek tetejében hódolhatunk az extrém forrasztás sportjának is...


Csavar a szájba, ahogy apu is csinálja...
Ha minden tábla a helyére került, vágjunk rendet a vezetékek dzsungelében. Helyezzük el a transzformátort az előzőleg kivésett üregben és szépen sorjában kössünk mindent a helyére.Sötétítsünk be, és...


...élvezzük a végeredményt.


Hozzávalók 14 négyzetméterre:


5 tábla gipszkarton (9mm)

40 db LED 5 mm fehér, 3-3.5 ca

3 db LED 5 mm fehér, 7.5-10 ca

40 db SMD LED 1206

30 m kéteres vezeték

28 m egyeres vezeték

1 tekercs széles ragasztószalag (recsi)

1 evőkanál Planatol BB kötészeti ragasztó

35 fm tetőléc (fenyő)

80 db gipszkarton csavar

És még sok apróság: alkoholista filctoll, transzformátor, forrasztóón, sör, stb...

Szólj hozzá! · 1 trackback | Beküldöm a Blogter Alternatív címlapra!

Címkék: barkács

A bejegyzés trackback címe:

https://vakerda.blog.hu/api/trackback/id/tr920403

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 카지노쿠폰 2019.04.12. 01:29:08

Swinger (27) - avagy sorozat a swinger spiritualitásáról - Férfi szemmel...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása