Vakerda

Szubjektív blog:magazin

Az mmmportal.fw.hu és a vakerda.atw.hu jogutódja és hagyományainak továbbbvivője, mondjuk ki: felvirágoztatója.

Ez egy közös blog, ide bárki írhat, akit a témák lendületbe hoztak, és aki már regisztrált a Blog.hu-n. Meghívót kérésre küldünk, hogy közösen bloggolhassunk.
Kommentezni ér, regisztrálni hozzá pedig nem kötelező.

Email címünk: vakerda@gmail.com

NEMÖ!

Vakerda galéria

Linkblog

Friss kommentek!

  • Jutai_Péter: everv (2014.02.04. 09:39) Kelta karácsonyi műsorajánlója
  • A Kelta: Óóóó, miccsoda mézeskalács! :)) a disznó nagyon türül! Idén először nem ajánlottam tévéműsort, és ... (2013.01.11. 16:52) Boldog Karácsonyt...
  • Iván Gábor IGe: Amennyiben érdekel valakit ajánlom a következő szakblogot: egely kerék kisokos A para-kutatók nem ... (2012.06.01. 10:53) restauráció I.
  • Gyepmester: Köszi Matka. És az is egyértelmű, hogy Lord Zukken von Vaderberg irányítja a halálcsillagot? ;) (2011.04.07. 15:03) Miért halódik a portál? III. - avagy nem is
  • Gyepmester: @_____________: Ilyen nickkel bátorkodol? nem is tudom, mért írok ilyen kommentet, mikor egy perce... (2011.04.04. 07:44) Az IGAZI Vakondtúrás Torta

RSS Vaker

Közvetlen Ajánlat

D-DAY - Miből lesz a rántott husi?

2004.10.10. 22:12 | Bejegyzés írója: matka | Szólj hozzá!

Az kérem disznóbul lesz.

No, de milyen is egy ilyen disznó?


Ez triviális kérdésnek tűnik ugye mindenki ismeri a kis konnektororrú cocákat. A mai napon felnyílt a szemem és rájöttem, hogy az ember csak az után tudja milyen is egy disznó, miután levágott egyet. Tápos városi csákó vagyok nem tagadom és felnőtt fejjel volt csak részem most először egy baró falusi disznóvágáson asszisztálni. Érdekes volt meg sokkoló is egy kicsit és bevallom őszintén én egy kicsit sajnáltam a disznót...


GYILKOSOK!



A disznó lebökésének módszere pár egyszerű lépésben.

Ki kell szedni a disznajt az ólból. Ezen célból vessünk hurkot az orrára és ráncigáljuk ki. Ehhez a művelethez nem árt erősnek és százkilósnak lenni, mivel a disznó meg 180 kg és izmos. Én amikor először megpróbáltam kirángatni a cocát akkor az olyan fíling volt mintha egy tűzcsapot próbáltam volna elvontatni. Aztán a másik meglepetés az volt, hogy a disznó óriási hangerővel bír visítani.

Miután nagyjából kirángattuk az ólból


vessünk az állat egyik hátsó lábára is hurkot. Ezt viszonylag könnyen megtehetjük, mivel amíg valaki előről ráncigálja a jószágot, az viszonylagos nyugalomban tolatni próbál hátrafelé ergo akármit csinálhatunk vele a coca csak az orrán levő hurokra koncentrál. Ezután lőjük fejbe a disznót. Ehhez van korrekt célszerszám ami fegyvernek nem igazán nevezhető, viszont a célnak tökéletesen megfelel, CO-patronnal működik és minimális hatótávolsággal rendelkezik ezért nem is annyira veszélyes. (Akinél van otthon M16, Desert Eagle, AK47 az használja őket de csak óvatosan, mert nem a havert kell lelőni, hanem a disznót ugye.)

A fejbelövés után


a disznó eldobja magát, ilyenkor vessük rá minnél többen és fogjuk le a lábait. Ez azért kell, mert a bummafejbe után a disznó még meglepően aktív és rúgkapál mikor torkonbökjük. Eléggé megkepődtem, hogy ennyi erő van egy disznóban, mert én elég nehéz vagyok meg erős is, viszont izomból kellett kapaszkodnom az első lábába... A másik meglepő dolog, hogy ennyit bír mocorogni még fejbelövés után, bár ez lehet, hogy azért volt, mert a patronos kis fospisztoly nem tett sok kárt a coca agyában. Toroktájékon kell lecsapolni a vért a cocából amit a fogjunk fel egy tálban amibe előtte sót szórtunk. (A só a vér alvadását hivatott meggátolni.) Vigyázzunk, mert amíg a disznó kivérzik, elég sokat kapálózik, ezért ha nem fogjuk elég erősen, akkor valaki akár komolyan is megsérülhet! Ha a disznó már kivérzett és nyugiban fekszik, jöhet a PB-gázpalack meg a gyufa, oszt indulhat a pÖrzsÖlés! :)


Jó móka volt, a hurka finom volt és megtanultam egy újabb dolgot.

A disznó egy büdös ám finom állat!



Bumm a fejbe


Elfeküdt a jauszág


Fogjuk jól


Balázs jómunkásember


Sok idő amíg kivérzik a coca


A blöki érdeklődik


A végeredmény


Victory!


(fotók: kelta)


Szólj hozzá! · 1 trackback | Beküldöm a Blogter Alternatív címlapra!

Címkék: fidel gastro kaubász életmód

A bejegyzés trackback címe:

https://vakerda.blog.hu/api/trackback/id/tr5620662

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: pruvost-sports.com 2018.06.07. 09:19:01

Ivf bleeding after positive pregnancy test - piodopw

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása