Vakerda

Szubjektív blog:magazin

Az mmmportal.fw.hu és a vakerda.atw.hu jogutódja és hagyományainak továbbbvivője, mondjuk ki: felvirágoztatója.

Ez egy közös blog, ide bárki írhat, akit a témák lendületbe hoztak, és aki már regisztrált a Blog.hu-n. Meghívót kérésre küldünk, hogy közösen bloggolhassunk.
Kommentezni ér, regisztrálni hozzá pedig nem kötelező.

Email címünk: vakerda@gmail.com

NEMÖ!

Vakerda galéria

Linkblog

Friss kommentek!

  • Jutai_Péter: everv (2014.02.04. 09:39) Kelta karácsonyi műsorajánlója
  • A Kelta: Óóóó, miccsoda mézeskalács! :)) a disznó nagyon türül! Idén először nem ajánlottam tévéműsort, és ... (2013.01.11. 16:52) Boldog Karácsonyt...
  • Iván Gábor IGe: Amennyiben érdekel valakit ajánlom a következő szakblogot: egely kerék kisokos A para-kutatók nem ... (2012.06.01. 10:53) restauráció I.
  • Gyepmester: Köszi Matka. És az is egyértelmű, hogy Lord Zukken von Vaderberg irányítja a halálcsillagot? ;) (2011.04.07. 15:03) Miért halódik a portál? III. - avagy nem is
  • Gyepmester: @_____________: Ilyen nickkel bátorkodol? nem is tudom, mért írok ilyen kommentet, mikor egy perce... (2011.04.04. 07:44) Az IGAZI Vakondtúrás Torta

RSS Vaker

Közvetlen Ajánlat

Pertinebat ad aures nostras...

2008.07.13. 20:59 | Bejegyzés írója: dzsoki | 2 komment

Az alábbiakban XVIII. Benedek pápa enciklikáját közöljük, melyben a katolikus egyház feje sajnálkozását fejezi ki amiatt, hogy a portál szinte már teljesen meghalt.

Pertinebat ad aures nostras, vakerdam in condicione gravida et tristi esse, atque propter paucitatem visitorum mox morituram et defuncturam esse. Nos, servum servorum afficiebat vehementer illa fama, et ad inspectionem utrum fama vera an falsa esset, mittebamus duos viros nobis maxime fideles. Heu, illi regressuri sunt et coram nobis dixerunt et probabant tristissimas famas veras et non minime quidem falsas esse. Quia nos nihil aliud facere possumus, oramus Dominum Nostrum Jesum Christum penes Patrem Nostrum suppetere vakerdam resurgi et integrari.

Benedictus

Romae, Anno Dni 2008

2 komment | Beküldöm a Blogter Alternatív címlapra!

A bejegyzés trackback címe:

https://vakerda.blog.hu/api/trackback/id/tr85566522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.



süti beállítások módosítása