Vakerda

Szubjektív blog:magazin

Az mmmportal.fw.hu és a vakerda.atw.hu jogutódja és hagyományainak továbbbvivője, mondjuk ki: felvirágoztatója.

Ez egy közös blog, ide bárki írhat, akit a témák lendületbe hoztak, és aki már regisztrált a Blog.hu-n. Meghívót kérésre küldünk, hogy közösen bloggolhassunk.
Kommentezni ér, regisztrálni hozzá pedig nem kötelező.

Email címünk: vakerda@gmail.com

NEMÖ!

Vakerda galéria

Linkblog

Friss kommentek!

  • Jutai_Péter: everv (2014.02.04. 09:39) Kelta karácsonyi műsorajánlója
  • A Kelta: Óóóó, miccsoda mézeskalács! :)) a disznó nagyon türül! Idén először nem ajánlottam tévéműsort, és ... (2013.01.11. 16:52) Boldog Karácsonyt...
  • Iván Gábor IGe: Amennyiben érdekel valakit ajánlom a következő szakblogot: egely kerék kisokos A para-kutatók nem ... (2012.06.01. 10:53) restauráció I.
  • Gyepmester: Köszi Matka. És az is egyértelmű, hogy Lord Zukken von Vaderberg irányítja a halálcsillagot? ;) (2011.04.07. 15:03) Miért halódik a portál? III. - avagy nem is
  • Gyepmester: @_____________: Ilyen nickkel bátorkodol? nem is tudom, mért írok ilyen kommentet, mikor egy perce... (2011.04.04. 07:44) Az IGAZI Vakondtúrás Torta

RSS Vaker

Közvetlen Ajánlat

Na ez öcsém globalizáció!

2007.02.05. 08:28 | Bejegyzés írója: Gyepmester | 10 komment

10 komment | Beküldöm a Blogter Alternatív címlapra!

Címkék: panaszkönyv

A bejegyzés trackback címe:

https://vakerda.blog.hu/api/trackback/id/tr7233665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

matka · http://vakerda.blog.hu 2007.02.05. 19:48:38

Ez meg mi a rőfös pöcs akar lenni??? Elkúrták a karakterkódolást? :D

Retek · http://vakerda.blog.hu 2007.02.05. 22:17:37

Nem tudsz olvasni bazmeg?! Második sor, első négy fehér: madáretető - faszlábú yeti - kapálógép - satupad. Mit van ezen nem érteni? :D

Gyepmester · http://vakerda.blog.hu 2007.02.06. 06:00:16

Mi ez a modoratalan szóhasználat?! Magyarországon vagyunk, fiaim, beszéljetek szépen - és kínaiul!

Ez konkrétan egy postai szórólap, a Fogarasi úti TESCO postáján vettem magamhoz már jó régen. Egyszerűen nem hittem el, amit látok. :) A másik oldala is vicces, azon egy Western Union hirdetés van, de hasonlóképp csak a Magyar Posta felirat magyar rajta. :)

matka · http://vakerda.blog.hu 2007.02.06. 08:17:34

forítás:

"Boldog disznóévét minden kedves sárgának!

- A Magyar Posta felhívja minden kedves kínai nemzetiségű ügyfelének figyelmét, hogy a madáretetők postaládára történő kihelyezése odacsalogathatja a faszlábú yetiket, miáltal megnövekszik annak az esélye, hogy ezek az otthonába behatoló szőrös lények meggyalázzák Önt vagy valamelyik családtagját egy kapálógép segítségével a satupad tetején.
- Ennek elkerülése érdekében kössön 'Posta Vagyonőr Sárgáknak' biztosítást! Ez a biztosítási kötvény távoltartja a hívatlan yetiket és biztosítja a csí harmónikus áramlását az Ön otthonában.
- Miért habbozna?

Ez a termék már bizonyította áldásos hatását több mint 1000 kínai-magyar háztartásban!

További információkért tárcsázza ezt a számot: 06-1-456-6030 (kínai nyelvű infovonal)"

matka · http://vakerda.blog.hu 2007.02.06. 09:05:08

---- KÖZLEMÉNY ----

A 'Posta Vagyonőr Sárgáknak' termékünk nevében a 'sárga' szó nem pejoratív értelemben (legalábbis nem azzal a szándékkal) szerepel. Ezzel csupán a közvetlen hangulatot próbáltuk teremteni a termékkel kapcsolatban. Bárki, akit ez sért az menjen haza!!!

Nyálver Ármin
Magyar Posta Zrt. Kommunikációs osztály vezető

Gyepmester · http://vakerda.blog.hu 2007.02.06. 09:08:06

ROTFL! :DDDDDDDDDDDDDD

Nyálver!!! Mennyen...

:DDDDDDD

Ajjjaj, anyám! :DDD

készen vagyok.

matka · http://vakerda.blog.hu 2007.02.06. 09:10:21

---- KÖZLEMÉNY ----

A 'Posta Vagyonőr Sárgáknak' termékünkkel kapcsolatban Nyálver Ármin kollégánk által megfogalmazott közleményt nem úgy gondoltuk és szíves elnézését kérjük mindazoknak akiket ez sért. De gondoljanak csak bele, mi rendkívül körültekintően alkottuk meg ennek a terméknek a nevét. Írhattuk volna azt is 'sárgák' helyett, hogy: 'ferdeszeműek', 'rizszabálók' vagy más hasonló megnevezést.

Bézs Ottokár
Magyar Posta Zrt. Kommunikációs osztály, Politikailag Korrekt Megfogalmazásért felelős alosztály vezető

matka · http://vakerda.blog.hu 2007.02.06. 09:13:28

---- KÖZLEMÉNY ----

A 'Posta Vagyonőr Sárgáknak' termékünkkel kapcsolatban felmerült problémák miatt, kénytelenek voltunk felülvizsgálni a kommunikációs osztály dolgozói állományát és örömmel jelenthetem, hogy mindenkit kirúgtunk a picsába.
Mégegyszer elnézést kérünk minden sárg... ööö kínai-magyar állapolgártól, és boldog chanukát és békés ramadant is és jó étvágyat a kutyasülthöz.

Brutálné Gyöngyfűző Amália
Magyar Posta Zrt. Humánerőforrás-Menedzsment vezető

dzsoki 2007.02.09. 13:03:24

ni hao!

Dága matyar tesztvéreim!

Asz a baj, hoty ti nem tuttok kinaiul, eszért mindenröl asziszitek, hoty ételmesz dogok vannak oda irva. Pedig ha tudnátok, hogy kinában egy egész kutatócoport dogozik aszon, hoty milyen feliratokat tetyenek a polokra, tászkákra. Ha ety kinai mosolyog rátok, akko asz aszért van, mert a polotokra ilyeszmik vannak irva kinai betükkel:

Idiota matyar vatyok!
Eszer forintér szopok!
Egy szopász djága, szok szopász ócó!

Mao xi-ping

matka · http://vakerda.blog.hu 2007.02.09. 14:21:35

dzsoki: :D és
ehhez kapcsolódva: Ma reggel hallottam a rádióban, hogy Tóth Vera (TV2 megasztár-nyertes énelesnőci - a bulvárműveltséget kevésbé vajazó olvasóknak írtam ezt) elment egy tetoválóembörhöz, hogy rávarrassa a hátára, hogy "Tóth Vera" csak éppen kínai írásjelekkel. A tetoválóembör rá is varrta a kriksz-krakszokat gond nélkül ám később derült ki a gebasz, hogy ezek a bötűk nem is azt jelentik "Tóth Vera", hanem aztat , hogy: "Peking".
Na ezért butaság számodra érthetetlen feliratokat hordani magadon. :D



süti beállítások módosítása