Vakerda

Szubjektív blog:magazin

Az mmmportal.fw.hu és a vakerda.atw.hu jogutódja és hagyományainak továbbbvivője, mondjuk ki: felvirágoztatója.

Ez egy közös blog, ide bárki írhat, akit a témák lendületbe hoztak, és aki már regisztrált a Blog.hu-n. Meghívót kérésre küldünk, hogy közösen bloggolhassunk.
Kommentezni ér, regisztrálni hozzá pedig nem kötelező.

Email címünk: vakerda@gmail.com

NEMÖ!

Vakerda galéria

Linkblog

Friss kommentek!

  • Jutai_Péter: everv (2014.02.04. 09:39) Kelta karácsonyi műsorajánlója
  • A Kelta: Óóóó, miccsoda mézeskalács! :)) a disznó nagyon türül! Idén először nem ajánlottam tévéműsort, és ... (2013.01.11. 16:52) Boldog Karácsonyt...
  • Iván Gábor IGe: Amennyiben érdekel valakit ajánlom a következő szakblogot: egely kerék kisokos A para-kutatók nem ... (2012.06.01. 10:53) restauráció I.
  • Gyepmester: Köszi Matka. És az is egyértelmű, hogy Lord Zukken von Vaderberg irányítja a halálcsillagot? ;) (2011.04.07. 15:03) Miért halódik a portál? III. - avagy nem is
  • Gyepmester: @_____________: Ilyen nickkel bátorkodol? nem is tudom, mért írok ilyen kommentet, mikor egy perce... (2011.04.04. 07:44) Az IGAZI Vakondtúrás Torta

RSS Vaker

Közvetlen Ajánlat

BALESET A KÖBÖN! - Árokparty videó

2007.01.03. 10:16 | Bejegyzés írója: Gyepmester | 3 komment

 
Régi tartozásunkat szeretnénk Putyi kollegával törleszteni, ezért most, hogy a videomegosztó oldalak csillaga felfutóban van, elő is állunk a farbával: Egy két és fél éve a kredencfiókban senyvedő archív felvételt osztunk meg a publikummal. A kameramann én, a Putyi meg a drájver és IGEN, mind a ketten elkúrtuk. Nem kicsit? De. Csak kicsit, mer még élünk. Még KisVuk is, pedig ő épp aludt, mialatt...

Zene az kopirájt, akit érint.

3 komment | Beküldöm a Blogter Alternatív címlapra!

Címkék: mozgóképkuttúra vicces video

A bejegyzés trackback címe:

https://vakerda.blog.hu/api/trackback/id/tr625648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

utazo 2007.01.03. 12:08:23

...hát van ez így, de még jó, hogy nagyobb baj nem lett...

dzsoki 2007.01.03. 18:13:11

jó?

:D:D:D

Gyepmester · http://vakerda.blog.hu 2007.01.03. 19:05:08

Szóval. Bizonyos kérdések merültek fel az esettel kapcsolatban, ezért kommentálnám a történetet.

A kocsi, - vagy ahogy a VideoBomb kommentelője írja: "szar fos mazda" lol - kölcsönautó volt. Putyi már egy évvel azelőtt is megzúzta, álló helyzetből beletolatott egy oszlopba, csak ott nem volt kamera. :D

A dolog, az árokba csúszás úgy történt, hogy mindenfél kis klippeket gyűjtöttünk egy vetítéshez, és aszonta a Putyi útközben Szombathely felé, hogy vegyük föl, ahogy a szalamabálák "gurulnak". Ezt úgy lehet elérni, hogy megdöntöd a képet, és olyan, mintha egy lejtőn rohannának a bálák. Csakhogy Én okosan ellenkezőleg döntöttem a képet, természetesen kihajtott LCD-vel, az anyósülésen, és Putyi meg persze nem az utat nézte, hanem ezt. "- Fordítva, bazzeg! Így fölfelé gurulnak!" "- Jaa, télleg!" És akkor megvolt a baj.

Az árokból kijutni nem volt egyszerű. De örök hála az Aglilis Mercis Csókának, aki az ott katasztrófa-turistáskodó (tudom, rövid u) férfi úszócsapatot kivezényelte, hogy tartsák a buszt, nehogy az oldalára dőljön már!

Amint az levehető, mindkét sávon jó hosszan feltartottuk a sort, és egyébként nagyon toleráns és segítőkész arcokkal találkoztunk.

Hehe. A kötél, amivel kihúzták a "szar fos mazdát" leszedhetetlennek bizonyult, később aztán valahogy lenyisziteltük, addig viszont ott kígyózott az ablaktörlő alatt.

Tulajdonképpen Songoku cimboránkat, több harcművészet és az Ének-Zene avatott mesterét mentünk Szombathelyről hazaköltöztetni a kollégiumból, és hát így sikerült. :)


süti beállítások módosítása