Vakerda

Szubjektív blog:magazin

Az mmmportal.fw.hu és a vakerda.atw.hu jogutódja és hagyományainak továbbbvivője, mondjuk ki: felvirágoztatója.

Ez egy közös blog, ide bárki írhat, akit a témák lendületbe hoztak, és aki már regisztrált a Blog.hu-n. Meghívót kérésre küldünk, hogy közösen bloggolhassunk.
Kommentezni ér, regisztrálni hozzá pedig nem kötelező.

Email címünk: vakerda@gmail.com

NEMÖ!

Vakerda galéria

Linkblog

Friss kommentek!

  • Jutai_Péter: everv (2014.02.04. 09:39) Kelta karácsonyi műsorajánlója
  • A Kelta: Óóóó, miccsoda mézeskalács! :)) a disznó nagyon türül! Idén először nem ajánlottam tévéműsort, és ... (2013.01.11. 16:52) Boldog Karácsonyt...
  • Iván Gábor IGe: Amennyiben érdekel valakit ajánlom a következő szakblogot: egely kerék kisokos A para-kutatók nem ... (2012.06.01. 10:53) restauráció I.
  • Gyepmester: Köszi Matka. És az is egyértelmű, hogy Lord Zukken von Vaderberg irányítja a halálcsillagot? ;) (2011.04.07. 15:03) Miért halódik a portál? III. - avagy nem is
  • Gyepmester: @_____________: Ilyen nickkel bátorkodol? nem is tudom, mért írok ilyen kommentet, mikor egy perce... (2011.04.04. 07:44) Az IGAZI Vakondtúrás Torta

RSS Vaker

Közvetlen Ajánlat

Retro csöcsök

2006.12.20. 15:30 | Bejegyzés írója: utazo | 19 komment

Fény, árnyék, gondolatok, ehh…

CSÖCSÖK!

 
"A minél több kereső-találatért ergo a sok látogatóért sokféleképp lehet küzdeni. Mi olyan utat választottunk, ami a legkisebb kompromisszummal jár. Csöcsöket a blogba! (Az első és második top kersőkifejezés, ami alapján ránk találnak: csöcs és retro.)

Az onlájn gerillamarketing élharcosaként Utazo kollega elsőként nyúlt fegyveréhez. Retro erotika csokorban.  Köszönjük, bajtárs! :) - Gyepmester"


Retró a négyzeten: öreg bringa, mára már öreg csaj, xenon helyett dinamó.
Azok a csodálatos Baker-fiúk! - angyalkánk beérné azzal is, ha biciklizni megtanulna .

Csak miért van ülés azon az öreg vason?:-)


Burda-bunda-bugyi.

Ha valaki még emlékszik a Burda (szabás-varrás) magazin illusztrációira, az biztosan egyetért a címmel.

 
007 - My name is Bo. Bim Bo.

 

Csak semmi pánik!

Közelebbről már látszik, hogy ez egy tükör, sem pedig egy WC!:-) Mint a Márszi-Rém rendes család-Ródsz, aki  „magában” beszélget a kézi tükrével.


Milyen jól néz ki Yoko John szemcsijében!

Fény-árnyék kompozíció szempontjából nagyon jó – szerintem.

Mese a király csodaszép kelméjéről, amikor hálóingben vonul a főtéren. Persze, csak jól rászedték. Nem akart butának látszani.:-) Mintha egy öltönymellény lenne csak rajta, ami nincs begombolva és a mellei erotikusan kifeszítik azt. Cool!

 

 Jaj kedveskéim! Nem jön le az a csúnya (mű)bőr csimma?:-) Heh hehe. Az a huncut fejtartás és pillantás: :-)

 
Nyam-nyam!

Nah igen! Kezdünk tovább lépni az erotikától.

 
 Spicc-spicc! Rohadt szajhák! Rázzátok!


 Ez rendben van! Gusztusos, „szabad!”, és az ösvény sem zavaró!:-)


Festői beállítás. Mint egy kehely, a combok összeilleszkedése miatt és az árnyék éles kontúrja miatt.

 

Mint egy régi Kabos, vagy Latabár film főszereplője, akinek a képét fölnyomták a netre. Pedig akkor még nem is volt. Minek ilyen nyakatekerten öltözni? Hja, ha már itt vagyunk, minek vetkőzik? Úgyis csak sz…. fog!

Az a haj, igen kemény!:-)

19 komment | Beküldöm a Blogter Alternatív címlapra!

Címkék: retro vizuális kuttura csöcs

A bejegyzés trackback címe:

https://vakerda.blog.hu/api/trackback/id/tr7523273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jackie007 2006.12.20. 19:59:57

Hali!
Ezek undorítóak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hogy a fenébe tudtak ilyen ronda nőket régen fényképezni! :(

Retek · http://vakerda.blog.hu 2006.12.20. 23:34:57

Úgy, hogy régen a férfiak is rondák voltak. Vagy mi. Változnak az ízlések is. Ezek miatt a képek miatt bakák százezrei nem hagyták magukat megfagyasztatni mondjuk '43 telén az orosz sztyeppén.

matka · http://vakerda.blog.hu 2006.12.20. 23:54:48

Háát ezek aztán nem olyanok mint a mostani anorexiás faszpörgettyűk... De az a brutál susnyás fanszőrzet az azért elborzaszt. No meg az ormótlan hülyeforma kannák is viccesek, összehasonlítva a playboyban manapság látható formatervezett szilikonműalkotásokkal. (Eccer látam, hogyan is telepítenek szilikonimplantátumot. Hát, bazmeg az gusztustalan hentesmunka...)
Jackie007: tényleg súlyos belegondolni abba, hogy valamikor erre gerjedt a nép. változik a közízlés. rengeteget! :o
Retek: szerintem a pucércsajos képeknél nyomósabb érv volt a bakáknak, hogy a dezertálást halállal büntették a ruszkiknál meg a náciknál is ;)

utazo 2006.12.21. 01:46:48

Hmm.. :-)
Még a mai napig találni (khm... én nem) "kutyát", meg dzsungelt!
A No.:6-7-10 photók bármelyike elfogadható! Igaz gusztus dolga!:-)
Egyedfe(j)lődés, funkcionalitás!!! Miért is nő OTT? Fizikai behatások elleni önvédelmi mechanizmus! Nah most, válltozó megjelenés, csökkentett fizikai behatások bal-bla...
Test szőrzet funkciói a védelmi zónákon belül nem elhanyagolható. Szem-szempilla-szemöldök stb-stb.
Társadalmi, faji, sexuális, "előre meghatározott" szokások eredménye csupasz békák!:-) Igaz ez az elfogadott! Pl: hímnemüek szedik a szemöldököt! (Grr...) Néhány év , vagy évtized és megszokott, elfogadott ill. bevált "dolog" lesz - lehet.
Hja és még valami!:-)
"Nusi szőrzet" megnyírbálása......fiatalsági jelkép....abszúrditás....ferdeségi hajlam? Vagy csak esztétikai megfontolás? Mit várunk el a nőnktől?

Gyepmester · http://vakerda.blog.hu 2006.12.21. 03:17:10


Hotyhoty mit. Főzzék meg a vacsorát 'oszt jónapot! - és ne forgolódjanak nekem pucéran a kamera előtt, mer letöröm a derekukat. Tej meg majd kifut a lábosbu? Gombom én varrom vissza? Tyukoknak én adok vizet? Csupasz hónalj?!

HÁ' HOVA FOLYAMODIK A VILÁG?!

utazo 2006.12.21. 10:34:05

Há' hol élünk mi, Pápuában?
Azonnal gyasz' kifelé a konyhába!
:DD

en1 · http://enegy.blogter.hu 2006.12.21. 10:41:57

utazóval osztom a véleményem. :-)

nézzünk csak körül magunk (férfiak) között is! csupasz hónajl, here, farok, mellkas... néha láb is. hm, khm. :-)

és ott vannak az indiánok középamerikában (vagyis csak voltak). ők genetikailag szőrtelenek voltak.

vagy a feketék afrikában. a tisztaság jele a szőrtelenség, ezért férfiak és nők a szemöldök és a haj kivételével mindent eltávolítottak... azt hiszem már nem... vagy még igen? :-)

Putyi 2006.12.21. 15:15:26

A férfiakról. Apáink idejében sok férfi hordott bajuszt. Ma nemigen látunk klasszikus (CSAK) bajuszt, inkább körszakállal, vagy kecskeszakállal együtt. Méghogy szakáll? Nekem a szakáll az az igazi lompos-bozontos. Mai napság csóró hómleszeken, meg a télapón kívül alig visel valaki ilyet. Aki mégis, annak valami plusz gondolata van ezzel kapcsolatban. Pedig régen ilyenek is voltak, hogy császárszakáll meg Kossuth-szakáll.
Divat lett viszont a borosta, régen biztos azt mondták volna: ápolatlan. És trendi a pajesz vagy barkó, mint retro arcszőrzet.

balkan 2006.12.21. 22:53:36

Putyi: Hát bazz.. ha én megnövesztem a szakállam, de úgy istenigazából, (vót rá példa, fénkép is van róla) akkor simán romlik a társadalmi megítélésem. Mondjuk Matkának kéne egy jóó köldökig érő... az karaj lenne... :-)

Retek · http://vakerda.blog.hu 2006.12.22. 10:22:08

Hosszú szakállal matka cimbora esetleg eljátszhatna egy renitens vidéki Mikulásszerepet valami Viasat-os tízórautániba... "Kamugizda vakermikulás iccakai kalandjai a paneldzsungelben" - ilyen ütős, lényegretörő címmel... Rengeteg lehetőséget rejtene magában a dolog.

Zuzu 2008.01.17. 22:43:23

Hát ezek durva muffok az tuti! Mármint nem úgy durvák hogy gárék, ha nem pont az ellenkezője. Egy ilyn sövénytől amit a lábuk között hordanak vagy megiednék, vagy nekiállnék sövénnyíróval leszedni! Mert ezeken bazzkij az epilálás nem segít, max lerántaná bőröstűl az egészet...

Gyepmester · http://vakerda.blog.hu 2008.01.18. 04:54:32

Szerintem azért meredek kérdés ez, hogy rántsuk-e le-e a muffról a skalpot, mert ha betekintést nyerhetnőnk az emberiség női neműinek a bugyingójába, garantáltan ezerszer annyi muffot találnónk, mint csupasz barackt. Mindet le, bőröstűl, barátom?

utazo 2008.01.18. 11:09:26

Hmm...!

Nézzük ugyan ezt férfiakkal is? :-P

matka · http://vakerda.blog.hu 2008.01.19. 13:14:02

Igen! David Hasselhoff! MELLYESZŐRE!!! (c) Retek
:DD:D

utazo 2008.01.20. 10:57:40

Afrók is jöhetnek, majd átméretezem a képeket!:-PPP

matka · http://vakerda.blog.hu 2008.01.21. 08:42:23

csak az alcímet kell akkor kicserélni: "Fény, árnyék, gondolatok, ehh… PÖCSÖK!" :D

szex masina 2008.01.25. 16:42:01

sztem nagy a pinaszzőrük xD és naon rondák... fúúúúúj


süti beállítások módosítása