Vakerda

Szubjektív blog:magazin

Az mmmportal.fw.hu és a vakerda.atw.hu jogutódja és hagyományainak továbbbvivője, mondjuk ki: felvirágoztatója.

Ez egy közös blog, ide bárki írhat, akit a témák lendületbe hoztak, és aki már regisztrált a Blog.hu-n. Meghívót kérésre küldünk, hogy közösen bloggolhassunk.
Kommentezni ér, regisztrálni hozzá pedig nem kötelező.

Email címünk: vakerda@gmail.com

NEMÖ!

Vakerda galéria

Linkblog

Friss kommentek!

  • Jutai_Péter: everv (2014.02.04. 09:39) Kelta karácsonyi műsorajánlója
  • A Kelta: Óóóó, miccsoda mézeskalács! :)) a disznó nagyon türül! Idén először nem ajánlottam tévéműsort, és ... (2013.01.11. 16:52) Boldog Karácsonyt...
  • Iván Gábor IGe: Amennyiben érdekel valakit ajánlom a következő szakblogot: egely kerék kisokos A para-kutatók nem ... (2012.06.01. 10:53) restauráció I.
  • Gyepmester: Köszi Matka. És az is egyértelmű, hogy Lord Zukken von Vaderberg irányítja a halálcsillagot? ;) (2011.04.07. 15:03) Miért halódik a portál? III. - avagy nem is
  • Gyepmester: @_____________: Ilyen nickkel bátorkodol? nem is tudom, mért írok ilyen kommentet, mikor egy perce... (2011.04.04. 07:44) Az IGAZI Vakondtúrás Torta

RSS Vaker

Közvetlen Ajánlat

Hansi Der Wunderhund és a gereblye

2006.12.03. 20:36 | Bejegyzés írója: Gyepmester | 4 komment

Hansi Der Wunderhund első, bemutatkozó kisfilmje, amiben is Hansi Der Wunderhund egy gereblyével játszik. Nem túl okosan, de annál szórakoztatóbban. Figyeljük csak meg, hogy micsoda vitalitással veti bele magát a feladat megoldásába: puszta állkapoccsal képes kettéharapni egy gereblye fejét.

Hansi Der Wunderhund hivatalosan is a vakerda.blog.hu kabalaállata, születésétől fogva komolyabb személyi kultusz övezi, mely remélhetőleg a jövőben sem hagy alább. Művészeti és dokumentarista alkotások egész sora jelzi, hogy tisztelgünk lenyűgöző személyisége előtt.

Ezennel felhívást teszünk közzé, hogy bárki, akinek Hansi Der Wunderhunddal kapcsolatban bármiféle műfajú művészeti alkotás a birtokában van, ne habozzon azt közkinccsé tenni oldalainkon, illetve ezúton szólítunk fel minden alkotó kedvű olvasónkat, hogy alkossatok, Hansi Der Wunderhunddal kapcsolatban!

 
Végre nekünk is van VICCES VIDEÓNK, méghozzá saját gyártású, és mobiltelefonnal készített. Örülünk a YouTube accountunknak is. Ez az első darabja YouTube-os videotárhelyünknek.

FRISSÍTÉS: 2007.01.03 - Már a videobombon is odvagyung. Magyar embernek magyar videomegosztót. De nem, de tényleg. 1 hónap alatt 68 megnézés vs. 2 és fél óra alatt 31 megnézés. YouTube vs VideoBomb.

4 komment | Beküldöm a Blogter Alternatív címlapra!

Címkék: mozgóképkuttúra hansi vicces video

A bejegyzés trackback címe:

https://vakerda.blog.hu/api/trackback/id/tr1820833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

matka · http://vakerda.blog.hu 2006.12.03. 20:55:54

Hanzi az IWIW-en:
Vezér Hans-Jürgen [Hanzi]
néven megtalálható.

Gyepmester · http://vakerda.blog.hu 2006.12.06. 07:16:16

Már csak valami gyerekes videót kéne összhozni a Vakerda népszerűsítésére. Tudjátok: Gyerekkel és kutyával bármit el lehet adni. Hopp: Jónős videó? :D

utazo 2006.12.17. 23:31:01

"Hálóii! Dász iszt májn nyú múvi, de sztóllen IP "cím" khm áudressz, ály vaz a gószt, gószt inde másiine hiálj-há"

Imádom a commentet!
RuleZ-ruleZ, komment RuleZ! Slalala!



süti beállítások módosítása