Vakerda

Szubjektív blog:magazin

Az mmmportal.fw.hu és a vakerda.atw.hu jogutódja és hagyományainak továbbbvivője, mondjuk ki: felvirágoztatója.

Ez egy közös blog, ide bárki írhat, akit a témák lendületbe hoztak, és aki már regisztrált a Blog.hu-n. Meghívót kérésre küldünk, hogy közösen bloggolhassunk.
Kommentezni ér, regisztrálni hozzá pedig nem kötelező.

Email címünk: vakerda@gmail.com

NEMÖ!

Vakerda galéria

Linkblog

Friss kommentek!

  • Jutai_Péter: everv (2014.02.04. 09:39) Kelta karácsonyi műsorajánlója
  • A Kelta: Óóóó, miccsoda mézeskalács! :)) a disznó nagyon türül! Idén először nem ajánlottam tévéműsort, és ... (2013.01.11. 16:52) Boldog Karácsonyt...
  • Iván Gábor IGe: Amennyiben érdekel valakit ajánlom a következő szakblogot: egely kerék kisokos A para-kutatók nem ... (2012.06.01. 10:53) restauráció I.
  • Gyepmester: Köszi Matka. És az is egyértelmű, hogy Lord Zukken von Vaderberg irányítja a halálcsillagot? ;) (2011.04.07. 15:03) Miért halódik a portál? III. - avagy nem is
  • Gyepmester: @_____________: Ilyen nickkel bátorkodol? nem is tudom, mért írok ilyen kommentet, mikor egy perce... (2011.04.04. 07:44) Az IGAZI Vakondtúrás Torta

RSS Vaker

Közvetlen Ajánlat

Kelta karácsonyi műsorajánlója 8.

2010.12.24. 10:58 | Bejegyzés írója: Kelta! | 5 komment

Karácsonyi műsorajánló, ismét

Kedves olvasók, idén is szemezgetek néhány csatorna ünnepi műsoraiból, mert bár immár ötödik éve, hogy nincs tévém, a képernyő bámulása épp úgy az ünnepek szerves része mint a bejgli vagy a ponty.

 

Idén meglehetősen borongósan indul a nap. A Minden nap Karácsony című német filmdráma (M2) főszereplője addig-addig igyekszik lelécelt alkoholista papáját és neurotikus mamáját igazi családdá kovácsolni, mígnem kómába esik. Kihagyhatatlan. Az M1-en fél 11-kor kezdődik a Tündér Lala, emlékszem, annak idején hatalmas felhajtás övezte a filmet a modern videótrükkök és bluebox-alkalmazások örvén. A film alapjául szolgáló Szabó Magda könyvet nagyon szeretem, de ez az opus elég visszataszító, különösen a főszereplő kisfiú hájas combjaiba fájdalmasan bevágó rövidnadrágok láttán érzek késztetést visszamenőleg feljelenteni a pederaszta hajlamú jelmeztervezőt.

Az RTL Klub Mindennap Karácsony címen tűz műsorra egy tanulságos darabot, melynek egy tróger apuka a főhőse, aki egyszer csak arra ébred, hogy megint, újból, nap mint nap ugyanaz a karácsonyi reggel van. (Rémlik valakinek az Idétlen időkig, Bill Murray-vel és Andie McDowell-lel?:))

Oppá, ha már Bill Murray, a TV-re kapcsolva 13.20-tól megnézhetjük az ő főszereplésével a Szellemes Karácsony című vígjátékot. Az egyik legjobb Dickens-féle Karácsonyi ének feldolgozás, van benne egy hiperaktív tündérke, aki hősünket köszönés helyett tökön rúgja.

Ezután sipirc a csatornáról, mert kezdődik a Beethoven-maraton, és itt most a kutyáról beszélek, nem a zeneszerzőről.

Az animációs filmek kedvelői az RTL-en a Polar express után csak saját felelősségre vállalják be a Dínó című borzalmat, ha tehetik, inkább a TV2 által újra előkotort Shrekből az angyalt és a Nagyon vadon-t válasszák.

Ugyanitt 21.10-től Nanny McPhee, és azt hiszem, ez a legjobb, ami ma este a tv-ben történni fog. Az M1 újabb alkoholista apukával kedveskedik ugyanis (Egy Karácsony együtt, 20.00) az RTL-en a Télapu 2. pedig csak bágyadt mosolyt fog orcánkra csalni vacsora után. Utána, ha még képesek vagyunk nyitva tartani a szemünket, nézzük meg az Acélmagnóliákat, aztán pedig irány az ágy, mert kakaót és bejglit kell reggelizni és még meg is emészteni az ebédig.

Természetesen tévé helyett játszhatunk a gyerekkel, kártyázhatunk, elmehetünk az éjféli misére vagy ihatunk egy-két pohárral az arab kocsmákban. Én a magam részéről az ismeretterjesztő csatornákon fogok Hogyan készült? Epizódokra vadászni, végkimerülésig.

Boldog Karácsonyt és egészséges bélműködést minden kedves regisztrált felhasználónknak!

5 komment | Beküldöm a Blogter Alternatív címlapra!

Címkék: tv karácsony vizuális kuttura életmód bejgli

A bejegyzés trackback címe:

https://vakerda.blog.hu/api/trackback/id/tr512536471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyepmester · http://vakerda.blog.hu 2010.12.24. 13:08:14

Köszönjük Kelta áldozatos munkádat, amivel minden éveben igyekszel tartalmassá varázsolni ünnepi napjainkat! Tudjuk a dolgunk, már kockul is a fejünk. :)

Tényleg a 8. ajánlód? :O Nem ma kezdtük.

Btw éjféli mise után arab kocsma lesz a program szerintem, amennyiben a szerecsen egységben lesz található még akkortájt is szeretett felebarátom, P.

Ho-ho-ho, etc...

matka · http://vakerda.blog.hu 2010.12.24. 14:29:36

Kelta minden karácsonykor megbízható ajánlóval kényeztet minket :)))

De kérdem én, hol van Bud Spencer, hol van a Reszkessetek betörők és Stewart litül???

Gyepmester · http://vakerda.blog.hu 2010.12.24. 17:05:38

"Btw éjféli mise után arab kocsma lesz a program szerintem" UPDATE: New York, mint megtudtam. :)

Retek · http://vakerda.blog.hu 2010.12.24. 18:41:46

Mindenki megérkezett kies egyhazánkba? Deszéééjp!

Gyepmester · http://vakerda.blog.hu 2010.12.24. 20:40:13

Ja, mise után Nevijork, Rátëk! Áldomást iszunk a Kisjézusra. Lesz még ott más is.


süti beállítások módosítása