Vakerda

Szubjektív blog:magazin

Az mmmportal.fw.hu és a vakerda.atw.hu jogutódja és hagyományainak továbbbvivője, mondjuk ki: felvirágoztatója.

Ez egy közös blog, ide bárki írhat, akit a témák lendületbe hoztak, és aki már regisztrált a Blog.hu-n. Meghívót kérésre küldünk, hogy közösen bloggolhassunk.
Kommentezni ér, regisztrálni hozzá pedig nem kötelező.

Email címünk: vakerda@gmail.com

NEMÖ!

Vakerda galéria

Linkblog

Friss kommentek!

  • Jutai_Péter: everv (2014.02.04. 09:39) Kelta karácsonyi műsorajánlója
  • A Kelta: Óóóó, miccsoda mézeskalács! :)) a disznó nagyon türül! Idén először nem ajánlottam tévéműsort, és ... (2013.01.11. 16:52) Boldog Karácsonyt...
  • Iván Gábor IGe: Amennyiben érdekel valakit ajánlom a következő szakblogot: egely kerék kisokos A para-kutatók nem ... (2012.06.01. 10:53) restauráció I.
  • Gyepmester: Köszi Matka. És az is egyértelmű, hogy Lord Zukken von Vaderberg irányítja a halálcsillagot? ;) (2011.04.07. 15:03) Miért halódik a portál? III. - avagy nem is
  • Gyepmester: @_____________: Ilyen nickkel bátorkodol? nem is tudom, mért írok ilyen kommentet, mikor egy perce... (2011.04.04. 07:44) Az IGAZI Vakondtúrás Torta

RSS Vaker

Közvetlen Ajánlat

A TV bizarr pillanatai

2010.12.24. 15:09 | Bejegyzés írója: matka | 6 komment

Nem szoktam TV-t nézni. Azaz nem szoktam szándékosan tévét nézni, csak úgy véletlenül kapok el egy-egy műsordarabkát az általános háttértévézésből és ez néha furcsa élményekkel gazdagít.

A minap kapcsolgatok... RTL klub... 
Egy átlagos lakótelepi pronyó kinézetű csóka sugárban rókázik egy lavórba, míg mellette egy nő ugyanezt teszi.
Huhh!

A másik nap megint kapcsolgatok... RTL klub ismét...
A fenti pasas és még pár hasonló suttyó döglenek egy kanapén és unják magukat. De nagyon. Révednek mindenfelé, vakaróznak és sóhajtoznak. 
Ez a tévéműsor? Ezzel szórakoztatnak engem??? Öcsém... Direkt vártam pár percet, hogy megtudjam vajon az RTL klub mennyi ideig gondolja ezt jó ötletnek sugározni.
Bámulják a dohányzóasztalt, tovább vakaróznak. Bejön egy kutya a képbe. Aztán kimegy.
Ok bazmeg RTL klub nyertél én bírtam kevesebb ideig, átkapcsoltam.

És nem tanulok, mert megint kapcsolgatok. Most M1.
Egy II. vh-s brit katona szerelmesen ölelkezik egy bazi nagy kifejlett medvével. Nem Micimackó, nem Balu, frankó medve. És pasas szemében könnyek gyűlnek, még szorosabban öleli a mackót. Az a félelem ébredt bennem, hogy ezek itt menten csőrözni fognak.
Bazzeg.
 

Amúgy meg boldog karácsonyt mindenkinek!

6 komment | Beküldöm a Blogter Alternatív címlapra!

Címkék: karácsony mozgóképkuttúra

A bejegyzés trackback címe:

https://vakerda.blog.hu/api/trackback/id/tr862536973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyepmester · http://vakerda.blog.hu 2010.12.24. 17:04:06

Csókot! Csókot! :D Én mellesleg ma még ki sem nyitottam a varázsdobozt. Helyette Kossuthot hallgattam, adventi műsorokkal meg ünnepváró hangulattal. Weben - bár Sokolon fílingesbb lett volna. :)

Való Világot meg ne nézzél, mert hülye leszel. Sötét egy ügy. Számomra nehezen értelmezhető vállalkozás ez 2010-ben. Csakúgy, mint a két kertévé konkurens tálentshowja. Vötöfö.

Retek · http://vakerda.blog.hu 2010.12.24. 18:40:33

Ahem. Így Karácsony tájékán árad a szeretet meg a nyíltság a tévéből. Nem is értem, hogy mi a bajod ezzel. :)

dzsoki 2011.02.04. 09:33:35

Na ja. Azt olvastam a Filmvilágban, hogy az RTL és a TV2 ezekben a műsorokban arra épít, hogy lesz majd
1. megható történet a semmiből felkapaszkodott kiváló énekesről
2. a VV-ben pedig akció: verekedés, szex és hányás.

Az első bukta volt állítólag, mert a cigány gyetvából kikerült Oláh Ibolya és Molnár Ferenc, aztán a kövér, kigúnyolt, de jó énekes Tóth Vera után már egyszerűen nem tudtak ilyen "rút kiskacsából hattyú"-drámákat felvezetni. (Amellett, hogy Oláh Ibolya is addig tudta elhitetni magáról, hogy hattyú, amíg meg nem szólalt. Hogy Novák Péter mit látott benne, örök rejtély marad számomra.) Egyébként meg ennyi tehetséget nem bír el egy ilyen kis ország.

Ne feledjük azt sem, hogy a Bolyki Brothers egyik tagja is elindult valamelyik műsorban. Ez, és, hogy mi történt vele, jelzés értékű.

Először is: Bolykinak oda kellett volna adni a díjakat mielőtt a többieket meghallgatták volna. Teljesen egyértelmű, hogy bárkit leénekel a színpadról, hiszen egy kiváló a capella zenekar hivatásos énekese.
Hogy akkor miért indult el? Nem azért, mert a műsorok nyertesei annyival rosszabbak voltak nála, és elege lett abból, hogy a középszert piedesztálra emelik, ő pedig tökéletes énektudással semmire sem jut, nem lesz belőle sztár (bár a Story magazin aligha hiányzik neki), nincsenek szerződései stb.
Ami őt valójában feldühíthette, az az, hogy a Megasztárban és X-faktorban (tényleg, ez mi a hökömre utal? X-faktor?) megjelent Pflum Orsik és Király L. Norbertek, valamint ki tudja még milyen semmit érő lúzer, hangicsáló tyúkok (Summer Sisters, te jó ég) is sokkal elismertebb és az utcán felismertebb emberek lesznek, mint ő -- miközben a szakmában, amit mindannyian űznek, a színpad szétnyílna előbbiek alatt, ha Bolyki is ott énekelne mellettük, hogy a tyúkok és üvöltöző idióták ne zavarják a tökéletes produkciót.

Másodszor: Bolyki alighanem elkeseredésében indult neki a válogatónak, ahonnét kihajították, mert nem fért bele a koncepcióba. Köszönjük. De akkor ez nem tehetségkutató műsor, hanem koncepciókitöltő műsor. Nem mindegy. Hogy Bolyki tehetség-e, az egy kérdés, hiszen Messire sem mondják azt, hogy "tehetség". De Bolykit megértem.

A VV? Ez egy érdekes kérdés. Mivel én régen is csak nagyon ritkán néztem, nem biztos, hogy igazam van, de szerintem akkor sem volt rosszabb. Most is ugyanazt az ember alatti szintet hozzák, mint akkor. De most talán a válogatás úgy esett, hogy még ember alatibb egyedek kerüljenek be. Emlékszem valami Milóra, az egy srác volt talán, aki meg tudott szólalni. Meg az a nagymellű Anikó is. Molnár Anikó, talán?
De ott volt a fingókirály, nem emlékszem a nevére, meg volt valami Segal is, egy igazi sutyerák. Most ezek vannak túlsúlyban. Két dolgot sajnálok:
1. Hogy vannak ilyen emberek ebben az országban.
2. Hogy a tv vezetése úgy gondolta, hogy Magyarországnak ilyen emberek kellenek, ez szórakoztat minket.

És annak örülök, hogy a 2. pont állítása megdőlt.

matka · http://vakerda.blog.hu 2011.02.06. 22:20:59

Gyepi és dzsoki, mind a ketten tehetségkutató műsorként hivatkoztatok a Megasztár/Csillag születik műsorokra, holott ezek legfeljebb profitkutató műsorok. Nézettséget kell generálni, ennyi a cél, mert ez egy üzleti válallkozás és nem kulturmisszió. Tehetség? Ki nem szarja le?! Küldjél SMS-t, nézd meg a szünetben a Maggi reklámot oszt ne okoskodjál itten! ;)

Én inkább csak azon kesergek, hogy akkor nézzem álló nap a Mezzo tévét és hallgassak Bartókot mint valami más bolygón élő entellektüel mert a tömegszórakoztatás fos mostanában? :( Nemá!

Kelta! 2011.02.07. 17:50:19

Bezzeg a régi szép időkben! Emlékeztek a Leg-leg-legre? :DDD

matka · http://vakerda.blog.hu 2011.02.08. 20:51:42

Igeeen! Na abban is voltak azért bizarr pillanatok :D
Ha jól emlékszem egyszer volt benne egy pronyó, aki 50(!) főtt tojást burkolt be héjastul! Vagy csak 49-et? Úgy rémlik mintha meghagyott volna egyet... Brrr!


süti beállítások módosítása